Escoltan's
Tornar a l'inici

Música i ball

GRUP D’ACTUACIONS

Entre les diverses activitats que desenvolupa la nostra associació hi és present també la d’un grup de persones que duu a terme Mostres de Ball i Música mallorquina.

Organitzats com un grup d’actuacions es mostra al públic un variat repertori de jotes, fandangos, boleros i mateixes. Part essencial d’aquest espectacle es també la indumentària tradicional mallorquina; així, durant les actuacions es procura vestir amb una àmplia varietat de peces reproduïdes, que van des dels inicis del segle XVIII fins a darreries del segle XIX.

La voluntat de mostrar indumentària molt diversa fa que damunt l’escenari es puguin observar a l’hora peces de diferents estrats socials. Això evita la uniformitat, i dóna una idea més real d’allò que es podia observar als carrers de Mallorca durant els dos segles immediatament anteriors a l’actualitat.

La naturalitat és per a nosaltres una de les premises bàsiques a l’hora de pujar damunt un escenari; per això sempre defugim de teatralitats irreals i artificioses. A cadascuna de les nostres actuacions hi podreu trobar moments d’improvització, de ball lliure i espontani. En definitiva d’autèntica festa.

Mostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de BallMostres de Ball